Kihlajaisiin

Parin viikon päästä kuohuu – olemme saaneet kutsun kihlajaisiin. Mukavaa! Minusta ihmiset juhlivat keskimäärin liian vähän. Niin tai näin, lapset hoksasivat eilen, että nyt pitää aloittaa pakkaamiset. Kumpikin haki vaatehuoneesta kerhoreppunsa, tyhjensi sen ja pakkasi melkoisella intensiteetillä tarpeelliseksi katsomansa tavarat mukaan.

Ja valmistahan siitä tuli – reput ovat täynnä!

Pojan tarvikkeet: pipityyny, monitoimityökalu, ruuvimeisseli, nukahdusharso, piirustuspaperia, helikopteri, kelkka, pehmoleluja, tyynyliina omasta tyynystä, sormivirkkaus, lääkärin sakset, sukat, vihko ja tossut.

Tytön survival pack: puhelin, palikkapalapeli, pikkuauto, viivain, sydän, pari jäätelötikkua, leikkikaluna oleva kaukosäädin, tyynyliina omasta tyynystä, pikkarit, valkoinen kivi = timantti ja makeisannostelija. Ylhäällä normaalisti kerhoreppuun kuuluva pyllyharso, jonka tyttö heitti isoelkeisesti pois repusta todeten, että tätä ei enää tarvita. Tytsy on syystäkin ylpeä, että on päässyt vaipoista pois.

Seuraavaksi poju hoksasi, että kihlaparille pitää piirtää kortti. Ja koska tuleva sulhanen on parasta aikaa eräreissulla, niin poika päätti piirtää kalastusaiheisen kuvan. Siitä tuli niin hieno, että isän ylpeys nousi jälleen pintaan kuin jäihin pudonnut keväällä.

Vasemmalla kihlaparin koti puun alla. Puun oikealla puolella mies kalastaa lammesta tummansinistä kalaa. Ja sitten sateenkaari ja aurinko. Voilá!

Tyttö hoksasi hienosti, että pojan piirustus on enemmän sulholle, joten hän päätti piirtää myös tulevalle morsiamelle. Siitäkin tuli hieno työ:

Leave a Comment