Tappajalipasto ja seitsemän muuta umpisurkeaa ideaa lasten huoneen sisustamiseksi

Kahdeksan enemmän ja vähemmän käytännössä huonoimmaksi havaittua sisustusideaa lasten huoneisiin. Näitä saa vapaasti ottaa käyttöön ja mielellään jakaa kuvia somessa epäonnistumisista. Vertaistukihan on parasta tukea ja vahingonilo aidointa iloa.

Jos rehellisiä ollaan, niin ideoita on seitsemän plus yksi, koska viimeistä ei onneksi ole testattu käytännössä.

1)Matto, jota ei voi pestä. Kun kannat sen lastenhuoneeseen, voit olla varma, että noro tulee kylään viikon sisään.

2)Lasten tynkä sänky. Siis sänky, joka ei ole täyspitkä. Tajuat miksi lyhyt sänky on kahjo ostos, kun makaat painajaisesta tärisevän lapsen vieressä mutkalla kuin Lemminkäisen äiti Tuonelan joella.

Voin vannoa, että 155 cm sängyssä nukuttaminen tuntuu ainakin yhtä pahalta miltä se näyttää!

3)Seinähylly. Se näyttää lapsen silmin haasteelta – pystytkö kiipeämään, kauanko roikut.

4)Kallis valaisin. Joo, se on mukava vauva-aikana. Mutta lapset kasvavat ja leikit muuttuvat. Muistan omasta lapsuudestani vieläkin särkyvän lasin äänen, joka aiheutui sählymailan ja valaisimen nopeasta kohtaamisesta.

5)Koukkujen tai hyllyjen kiinnittäminen huonosti kipsilevyseinään. Tai no, irti revennyt kiinnitys on kyllä omalla tavallaan modernia sisustusta.

Ei. Kuva ei ole väärin päin. Kuvan koukku vain on kiinnitetty typerästi kipsilevyseinään.

6)Mäntyiset huonekalut. Kuvastossa nättejä. Ajatuksissa hyvää suomalaista puuta. Käytännössä mänty on kuin pehmisjäätelö – pelkillä ikenillä pystyy puremaan siihen hampaan jäljet ja pehmolelunkin osumasta jää kraateri.

7)Valkoinen seinämaali. En voi kuvitella, että pystyisin pitämään valkoisen hupparin yhden päivän ajan valkoisena. Miten saatoin joskus kuvitella (tai edes myöntyä kuvittelemaan vaimon kanssa), että lasten huoneiden seinät pysyisivät kirkkaan valkoisina?

8)Tappajalipasto. Virhe ei ole ostos, vaan se, että lipastoa ei kiinnitä seinään. Moni lipasto kaatuu oikeasti päälle, kun laatikot vetää auki ja käyttää niitä portaina. Alkuperäinen ja oIKEA tappajalipasto on tietysti Malm, mutta kilpailijoilta löytyy ihan yhtä mustiin uutisiin johtavia huonekaluja.

Leave a Comment