Mitä mukana pyöräkärryssä – kurkistus isän hoitolaukkuun

Pyöräkärryily on lapsista ja minusta arjen premiumia. Ainakin kuivalla kelillä. Premiumkin muuttuu kuitenkin äkkiä hinnat alkaen -tuotteeksi, jos matkaan tulee odottamattomia mutkia. Rengasrikko, kakkoshätä tai märkä liukumäki kohteessa droppaavat helposti tunnelman. Siksi pyöräkärryn takakontissa pitää olla tavaroita selviytymiseen lähes kuin vauvan hoitolaukussa.

Bloggauksen otsikkokuvasta näkyykin, mitä Croozerissamme kulkee aina painona. Tässä vielä lyhyet selitykset materialismille.

Pala lakanaa: Tällä kuivataan leikkipuiston liukumäki tai kiikku. Soveltaen käytettävissä myös esimerkiksi istuinalusena.

Pari vaippaa: Ei tarvinne käyttötarvekuvausta. Aiheuttaa kanssapuistoilijoissa hilpeyttä, kun käyttää liukumäen kuivaamiseen.

Kosteuspyyhkeet: Kaikkiin katastrofeihin, joita pyörämatkalla ja kohteessa saattaa tulla vastaan.

“Lahjerauta”: Mummopyörässä on ketjusuoja. Polkupyörässä ei ole ketjusuojaa. Pyöräilyhousuissa ei ole lepattavia lahkeita. Puistoiluhousuissa on lepattavat lahkeet. Näistä kun otetaan yhdistelmä polkupyörä ja puistoiluhousut, niin tälle on käyttöä. Toinen konsti on tietenkin kietaista housunlahje sukan sisään ja odottaa kutsua Milanon muotiviikoille.

Rengasmuovit: helpottaa renkaan vaihtamista ja pelastaa sitä kautta osaltaan maailman, kun ulvonta kärryssä ei ylly renkaan vaihdon aikana tasolle, jossa möly voidaan sekoittaa yleiseen hätämerkkiin.

Lukko: Jos laumamme pääsee joskus kärryyn ilman, että minun tarvitse toistaa pukemiskehotusta, vessailukehotusta, kenkäkehotusta tai kypäräkehotusta, niin pysähdyn johonkin sillalle ja kiinnitän lukon siltaan lasten kanssa. Aivan kuin Pariisissa, kun elämä tuntuu hymyilevän! Sitä päivää odotellessa käytämme tätä kaunista ja painavaa esinettä lähinnä kaupan pihalla.

Käsidesi: vähentää ainakin mielikuvatasolla äkillistä vaipankäyttötarvetta esimerkiksi ruokaostosreissun ja palkintopähkinöiden nauttimisen välissä käytettynä.

Pyörän pumppu: Minulla ei ole Jani Sievisen keuhkoja, eikä presta-venttiiliin sopivia huulia.

Sisärengas pyörään ja pyöräkärryyn: Koska rikkinäinen kumi on huono juttu. Vaihtaminen on nopeampaa ja luotettavampaa kuin paikkaaminen.

Kuusiokoloavain: Penkki on kuitenkin päin persettä. Varsinkin, jos vaimo on lainannut pyörää.

Kuvasta puuttuu laastari, jota joskus pidettiin mukana. Pitäisi jälleen lisätä varustukseen. Laastari nimittäin toimii kuin sateenvarjo: Pidä sitä mukana, etkä tarvitse sitä. Jätä se kotiin ja varmasti tarvitsisit sitä.

Mitä sinä pidät mukana kärryssä? Jätä kommentti ja jaa ideasi!

ps. Pyöräkärryttelyn plussista ja miinuksista lisää täällä.

4 thoughts on “Mitä mukana pyöräkärryssä – kurkistus isän hoitolaukkuun”

    • Kärryn hankintaan kyllä kannustan, mikä ei liene yllätys.

      Tuo ea-laukku on hyvä idea! Laastaria on tosiaan joskus ollutkin, mutta painesiteen sisältävä ea-pakkaus olisi parempi, paljon parempi. Kiitos ajatuksen jakamisesta!

    • Varsin hyviä varusteita. Meilläkin peitteitä oli välillä mukana, mutta enemmän kuitenkin satunnaisesti. EA-pakkauksesta voisin melkeinpä ottaa kopin perhepyörän vakiovarustukseen! Kiitos vinkistä!

Leave a Comment